Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 4,40 лв., независимо от теглото. При поръчка на стойност над 60 лева доставката е безплатна!


 

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Ако боли, не е любов

Чък Спезано

И още 365 принципа за постигане на трансформация и хармония във връзките.
Тази книга ще промени живота ви! Ще ви покаже пътя към любовта, разбирателството, радостта и щастието. „Ако боли, не е любов“ съдържа 366 основни принципа в живота, които служат за духовни спътници в ежедневието. Всяка глава съдържа по едно основно правило и предлага по една задача, с помощта на която можем да се справим с определен проблем.

  • Корица: Мека
  • Страници: 428
  • Тегло: 0.340 кг
  • Издадена: 2014 г
  • Издателство: Векста
  • Виж още от Чък Спезано
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

19,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

И още 365 принципа за постигане на трансформация и хармония във връзките.

Всяка връзка е възможност за изцеление и личностно израстване.

Тази книга ще промени живота ви! Ще ви покаже пътя към любовта, разбирателството, радостта и щастието. „Ако боли, не е любов“ съдържа 366 основни принципа в живота, които служат за духовни спътници в ежедневието. Всяка глава съдържа по едно основно правило и предлага по една задача, с помощта на която можем да се справим с определен проблем.

В основата на философията на Чък Спезано стои убеждението, че нищо в живота не се случва случайно, още по-малко във връзките. Партньорите в живота ни - независимо дали в работата или у дома - представляват огледалото, което разкрива нашите слаби точки. Ако приемем това, ние можем да излезем от затрудненията с удвоени сили.

Смисълът на всичко е любовта. Любовта е същностната, най-крайна цел. Останалите по-малки цели като щастие, сигурност, успех, власт и богатство, губят стойността си ако липсва любов. Любовта е самият Рай и въпреки това много от нас преминават през Ада докато я достигнат. Безброй пъти сме се спъвали и падали докато сме преследвали любовта. Но ако боли, това не е любов. Може да ни боли единствено страхът от това, че не ни обичат. Може да ни боли единствено ако се противопоставяме на любовта.

Всяка връзка е възможност да излекуваме болката и раните в себе си, да открием отхвърлените, потиснати или отдавна забравени части от себе си и да възвърнем своята цялостност. Разкриването на скритата динамика в поведението, пълноценното и честно изживяване на чувствата, упованието в силата на милосърдието - всичко това ще ни донесе един пълноценен, богат и изпълнен живот, споделен с близките до нас хора.

Чък Спезано е международно признат терапевт, социолог и клиничен психолог. В работата си обединява класическата и духовната психология. С разработената от него Психология на визията той помага на хората да разрешават вътрешните си конфликти, да осъществяват мечтите си, да постигат целите и да изразяват вътрешния си потенциал.

"Ако боли не е любов" е книга-спътник, която ще бъде до вас всеки ден, за да насочва и поддържа вниманието ви върху ключовите принципи, които имат силата да променят ума, сърцето и света ви. 

Биография и факти за автора

Чък СпезаноЧък Спезано е международно признат терапевт, социолог и клиничен психолог. В работата си обединява класическата и духовната психология. С разработената от него Психология на визията, той помага на хората да разрешават вътрешните си конфликти, да осъществяват мечтите си, да постигат целите и да изразяват вътрешния си потенциал.


Спезано е специалист по психология на взаимоотношенията с над четиридесетгодишна практика в консултирането и обучаването на двойки. Заедно със съпругата си Ленси Спезано той води семинари и курсове, посветени на темите за развитие на партньорските двойки. Заедно и поотделно те са автори на книги, които комбинират духовното развитие, личностното развитие и развитието на взаимоотношенията.


От 1980 насам Чък Спезано води семинари по цял свят, насочени към всички, които работят в сферата на медицината и лечението и към хората, които вървят по своя личен път на изцеление и търсят иновативни подходи, които са достатъчно дълбоки, креативни и ефективни.


Чък и жена му Ленси редовно пътуват до САЩ, Канада, Великобритания, Германия, Швейцария, Австрия, Япония, Китай, Тайван и Сингапур, и до много други места по света, където провеждат лекции и публични семинари. Чък провежда и индивидуални коучинг сесии и бизнес семинари за различни компании.


Д-р Спезано е автор на над 40 книги, публикувани в 20 държави.


Д-р Чък Спезано предлага уникална перспектива към човешките връзки чрез персоналния си подход, който съчетава психология, метафори и духовност. Той твърди, че най-голямата грешка, която правим във връзките си е да очакваме от другия да ни даде нещата, от които се нуждаем – да ни привлича, да се грижи за нас, да ни дава любов, да е забавен, да може да се разчита на него.


„Когато говоря с хората за взаимоотношенията и им казвам за тези книги по темата, те не ме правят експерт. Нещо, което ме прави експерт, е фактът, че жена ми е щастлива. Това е главният тест. След като хората са отработили повечето си различия, трябва да преминат през мъртвата зона. И едно от скритите неща, което поддържа тази мъртва зона във взаимоотношенията, е съревнованието. Защото семействата ни не са били свързани и това, което се получава, е съревнованието за любов. То провокира спорове и кавги, и отдръпване. Когато се съберем с другия човек и по време на връзката ни, става ясно кой е скалата. Той е в ролята на герой. Трябва да решим кое е по-важно за нас – любовта или това да се предпазваме. Щастието е, което ни показва, че правим нещата по правилния начин. А болката показва, че не можем да правим това. По някакъв начин с всичките си разочарования и болки показваме, че не си учим урока.“ - Чък Спезано

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.