Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Ако боли, не е любов

Чък Спезано

И още 365 принципа за постигане на трансформация и хармония във връзките.
Тази книга ще промени живота ви! Ще ви покаже пътя към любовта, разбирателството, радостта и щастието. „Ако боли, не е любов“ съдържа 366 основни принципа в живота, които служат за духовни спътници в ежедневието. Всяка глава съдържа по едно основно правило и предлага по една задача, с помощта на която можем да се справим с определен проблем.

  • Корица: Мека
  • Страници: 428
  • Тегло: 0.340 кг
  • Издадена: 2014 г
  • Издателство: Векста
  • Виж още от Чък Спезано
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

19,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

И още 365 принципа за постигане на трансформация и хармония във връзките.

Всяка връзка е възможност за изцеление и личностно израстване.

Тази книга ще промени живота ви! Ще ви покаже пътя към любовта, разбирателството, радостта и щастието. „Ако боли, не е любов“ съдържа 366 основни принципа в живота, които служат за духовни спътници в ежедневието. Всяка глава съдържа по едно основно правило и предлага по една задача, с помощта на която можем да се справим с определен проблем.

В основата на философията на Чък Спезано стои убеждението, че нищо в живота не се случва случайно, още по-малко във връзките. Партньорите в живота ни - независимо дали в работата или у дома - представляват огледалото, което разкрива нашите слаби точки. Ако приемем това, ние можем да излезем от затрудненията с удвоени сили.

Смисълът на всичко е любовта. Любовта е същностната, най-крайна цел. Останалите по-малки цели като щастие, сигурност, успех, власт и богатство, губят стойността си ако липсва любов. Любовта е самият Рай и въпреки това много от нас преминават през Ада докато я достигнат. Безброй пъти сме се спъвали и падали докато сме преследвали любовта. Но ако боли, това не е любов. Може да ни боли единствено страхът от това, че не ни обичат. Може да ни боли единствено ако се противопоставяме на любовта.

Всяка връзка е възможност да излекуваме болката и раните в себе си, да открием отхвърлените, потиснати или отдавна забравени части от себе си и да възвърнем своята цялостност. Разкриването на скритата динамика в поведението, пълноценното и честно изживяване на чувствата, упованието в силата на милосърдието - всичко това ще ни донесе един пълноценен, богат и изпълнен живот, споделен с близките до нас хора.

Чък Спезано е международно признат терапевт, социолог и клиничен психолог. В работата си обединява класическата и духовната психология. С разработената от него Психология на визията той помага на хората да разрешават вътрешните си конфликти, да осъществяват мечтите си, да постигат целите и да изразяват вътрешния си потенциал.

"Ако боли не е любов" е книга-спътник, която ще бъде до вас всеки ден, за да насочва и поддържа вниманието ви върху ключовите принципи, които имат силата да променят ума, сърцето и света ви. 

Биография и факти за автора

Чък СпезаноЧък Спезано е международно признат терапевт, социолог и клиничен психолог. В работата си обединява класическата и духовната психология. С разработената от него Психология на визията, той помага на хората да разрешават вътрешните си конфликти, да осъществяват мечтите си, да постигат целите и да изразяват вътрешния си потенциал.


Спезано е специалист по психология на взаимоотношенията с над четиридесетгодишна практика в консултирането и обучаването на двойки. Заедно със съпругата си Ленси Спезано той води семинари и курсове, посветени на темите за развитие на партньорските двойки. Заедно и поотделно те са автори на книги, които комбинират духовното развитие, личностното развитие и развитието на взаимоотношенията.


От 1980 насам Чък Спезано води семинари по цял свят, насочени към всички, които работят в сферата на медицината и лечението и към хората, които вървят по своя личен път на изцеление и търсят иновативни подходи, които са достатъчно дълбоки, креативни и ефективни.


Чък и жена му Ленси редовно пътуват до САЩ, Канада, Великобритания, Германия, Швейцария, Австрия, Япония, Китай, Тайван и Сингапур, и до много други места по света, където провеждат лекции и публични семинари. Чък провежда и индивидуални коучинг сесии и бизнес семинари за различни компании.


Д-р Спезано е автор на над 40 книги, публикувани в 20 държави.


Д-р Чък Спезано предлага уникална перспектива към човешките връзки чрез персоналния си подход, който съчетава психология, метафори и духовност. Той твърди, че най-голямата грешка, която правим във връзките си е да очакваме от другия да ни даде нещата, от които се нуждаем – да ни привлича, да се грижи за нас, да ни дава любов, да е забавен, да може да се разчита на него.


„Когато говоря с хората за взаимоотношенията и им казвам за тези книги по темата, те не ме правят експерт. Нещо, което ме прави експерт, е фактът, че жена ми е щастлива. Това е главният тест. След като хората са отработили повечето си различия, трябва да преминат през мъртвата зона. И едно от скритите неща, което поддържа тази мъртва зона във взаимоотношенията, е съревнованието. Защото семействата ни не са били свързани и това, което се получава, е съревнованието за любов. То провокира спорове и кавги, и отдръпване. Когато се съберем с другия човек и по време на връзката ни, става ясно кой е скалата. Той е в ролята на герой. Трябва да решим кое е по-важно за нас – любовта или това да се предпазваме. Щастието е, което ни показва, че правим нещата по правилния начин. А болката показва, че не можем да правим това. По някакъв начин с всичките си разочарования и болки показваме, че не си учим урока.“ - Чък Спезано

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.