Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

8-ят навик: От ефективност към съвършенство

Стивън Кови

Осмият навик не е просто още един навик, добавен към 7-те, защото е бил забравен. Той е за това вие да откриете своя глас и да вдъхновите другите да открият своя глас.

  • Корица: Твърда
  • Страници: 472
  • Тегло: 0.960 кг
  • Издадена: 2012 г
  • Издателство: Кибеа
  • Виж още от Стивън Кови
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

40,00 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Да сме ефективни като индивиди и организации, вече не е въпрос на избор в днешния свят - това е цената, за да влезем в играта. Но за да оцеляваме, да благоденстваме, да сме иновативни, да напредваме и да сме водещи в тази нова реалност, ще изисква от нас да надградим над ефективността и да я надскочим. Нуждата и повикът на новата ера са за съвършенство. За удовлетворение, реализация на целите със страст и значим принос. Всички те са на друга плоскост или в друго измерение. Те са от друг вид - точно както значимостта е различна по вид, не по степен от успеха. Да черпим от по-висшите нива на човешкия гений и мотивация - това, което бихме могли да наречем глас - изисква ново мислене, нови умения, нови инструменти... нов навик.  Стивън Кови

 

Работата на Кови е повлияла на милиони, милиони хора по целия свят. В тази книга той прави огромен концептуален скок и ни запознава с идеи и практики, които ще имат всеобхватен ефект върху живота на всички ни. „Осмият навик“ е чудесно четиво, триумф на духа и по мое виждане това е най-важният труд на Кови.
Уорън Бенис,
професор по мениджмънт, Калифорнийски университет; автор на „On Becoming a Leader“ и съавтор на „Geeks and Geezers: How Era, Values, and Defining Moments Shape Leaders“


Да постигнете резултати в големи компании, е много рядко умение и тази книга е уловила как да се направи това. Предоставените тук насоки ще се докажат като безценни за лидерите, които се стремят към по-стриктно изпълнение на целите в техните организации.
Кевин Ролинс,
президент и изпълнителен директор, Dell Inc.

От години ползвам „Седемте навика“ като ръководни принципи в управлението на моя бизнес. Трябваше да прочета „Осмият навик“. И като го направих, се почувствах безкрайно удивен, вдъхновен и зареден. „Осмият навик“ е истинско произведение на изкуството, задължително четиво. Когато живеете с тези принципи на лично и организационно лидерство, те разгръщат човешкия гений и пораждат дълбока ангажираност и невероятни нива на служене и удовлетворение. Тази книга ще бъде моят подарък за всичките ми колеги като задължително четиво за всичките им бъдещи начинания.
Хорст Шулц,
бивш президент и главен оперативен директор на „Риц Картлън Хотел Къмпани


Стивън Кови отдавна е сигурен пътеводител за онези, които се стремят към усъвършенстване. „Осмият навик: От ефективност към съвършенство“ показва как да изкачите върха на удовлетворението и постиженията.
Стив Форбс,
президент и изпълнителен директор на Forbes и главен редактор на списание Forbes


Стивън Кови продължава да ни удивява. С тази книга той позволява на читателите да направят още една гигантска крачка към осъществяването на съвършенството, заложено у всеки от нас. „Осмият навик“ показва истинския принцип на лидерството – на уважение към човека, основна истина, изгубена в един свят, който все повече се отнася към хората като към нещо малко повече от средство за производство. В глобален пазар, който е свързан с очевидно безкрайни мрежи, Стивън ни помага да разкрием и да празнуваме уникалното съвършенство на безброй хора, които докосват живота ни всеки ден. Като лидер на 120 000 талантливи личности в близо 150 държави, оценявам това разграничение и рамка за лидерство, които този образован човек така свободно споделя.
Уилям Парет,
главен изпълнителен директор на Deloitte Touche Tohmatsu

С „Осмият навик“ Стивън Кови издигна лидерството на ново, вдъхновяващо ниво. Една книга, която всички, които се стремят към лидерски постове, трябва да прочетат.
Арун Ганди,
Институт за ненасилие „Махатма Ганди

Великите лидери знаят и ценят стойността на хората. Те не само изслушват мнението на другите, а го търсят. Те правят така, че всеки член на техния екип да има възможност да даде смислен и дълготраен принос. Те осъзнават, че тяхната най-важна отговорност като лидер е да развият хората си, да им дадат пространство да израснат и да ги вдъхновят да осъществят пълния си потенциал. Това отдавна е философията ни в „Мариот“ – ние вярваме, че ако се грижим добре за нашите колеги, те ще се погрижат добре за нашите клиенти. Стивън Кови споделя тази философия и неговата книга „Осмият навик: От ефективност към съвършенство“ е отличен наръчник за това как да бъдем по-силни, по-ефективни и наистина вдъхновяващи лидери.
Джей У. Мариот Младши,
председател на борда и изпълнителен директор, „Мариот интернешънъл

Повече от десетилетие очаквах следващата фаза от работата на Стивън Кови по „Седемте навика на високоефективните хора“. Изискванията в живота ми се промениха значително, откакто първо прочетох „Седемте навика“, и имах нужда от нов начин да погледна живота си и баланса в него. Отново съм вдъхновен!
Грег Коулман,
вицепрезидент, Yahoo! Media and Sales

Осмият навик“ е въздействаща, практическа пътна карта за напредък отвъд ефективността. Всеки, който се стреми към щастие и удовлетворение, трябва да прочете тази книга.
Клейтън Кристенсен, Робърт и Джейн Сизик,
преподаватели по бизнес администрация, Harvard Business School

Кръстникът на лидерството го направи още по-съвършено! „Осмият навик“ на Стивън Кови ще ви даде най-силния инструмент, за да откриете своя неподражаем глас при постигането на вашата истинска визия.
Пат Кроче,
бивш президент на баскетболния отбор „Филаделфия 76“ в Американската баскетболна академия и автор на бестселъра „I Feel Great and You Will Too!“ и „Lead or Get Off the Pot!“

Абсолютно задължително четиво за онези, които се стремят да станат изпълнителни директори в бизнеса и които искат значително да увеличат своята лична ефективност на работното място и у дома. Кови е създал брилянтен план и за кариерния, и за личния успех в новото хилядолетие.
Дъглас Конант,
президент и изпълнителен директор на Campbell Soup Co.

Осмият навик“ ни дава вечни принципи, които ще помогнат на хората и организациите в тяхното търсене на съвършенство. Най-новите прозрения на Стивън са провокиращи и неустоими. Тази книга е призив към действие за лидерите в 21-ви век.
Тим Тасопулос,
старши вицепрезидент, „Операции“, Chick-fil-A

Новият труд на Стивън Кови брилянтно хармонира на моето вярване, че всеки човек и всяка организация имат потенциала да постигнат и задържат трайно съвършенството. Той разбира, че съвършенството изисква страст и че тази страст трябва да бъде водена от основни бизнес практики, които насърчават и награждават сътрудничеството, растежа и ангажираността.
Ан Ливърмор,
изпълнителен директор, Технологични решения, HP

Биография и факти за автора

Стивън КовиД-р Стивън Кови (Stephen Covey) e уважаван авторитет с международно признание в областта на лидерството, семеен експерт, учител, организационен консултант и автор на книги по мениджмънт.

Стивън Кови получaвa мaгиcтъpcкa cтeпeн от Xapвapдcкия унивepcитeт и доктоpcкa -  от унивepcитeтa „Бpигaм Йънг“, къдeто пpeподaвa оpгaнизaционно повeдeниe. B пpодължeниe нa повeчe от чeтиpидeceт години той учи милиони xоpa, включитeлно пpeзидeнти нa дъpжaви или голeми коpпоpaции, нa пpeобpaзявaщaтa cилa нa пpинципитe, упpaвлявaщи личнaтa и оpгaнизaционнaтa eфeктивноcт.

Стивън Кови е автор на редица забележителни монографии, включително световния бестселър Седемте навика на високоефективните хора“, който е No 1 сред най-влиятелните бизнес книги на двадесети век и една от десетте най-влиятелни книги по мениджмънт в историята.
От нея са продадени над 15 милиона екземпляра на 38 езика.

Други негови бестселъри са „Първите неща – първи“, „Лидерство, центрирано върху принципи“, Седемте навика на високоефективните семейства и, разбира се, безспорният фаворит -"8-ят навик", "Третата алтернатива", "Принципите на Стивън Кови", от които са продадени общо над 20 милиона екземпляра.

Като баща на девет деца и дядо на четиридесет и трима внуци, през 2003 г. Стивън Кови е удостоен с наградата на Националната инициатива за бащинство, която посочва като най-смисленото отличие, което някога е получавал.

Сред другите отличия на д-р Кови са медал на „Томас Мор Колидж“ за служба в името на човечеството, „Лектор на годината“ за 1999 г., наградата „Международна личност на мира“ на сикхите за 1998 г., наградата „Международен предприемач на годината“ за 1994 г. и националната награда за цялостен принос за предприемаческо лидерство „Предприемач на годината“.

Д-р Кови е посочен от списание „Тайм“ като един от 25-те най-влиятелни американци и е удостоен със седем почетни докторски титли. Той е съосновател и вицепрезидент на компанията „ФранклинКови“ – водещ световен доставчик на професионални услуги с офиси в 123 държави. Хората в компанията споделят визията, дисциплината и страстта на д-р Кови да стимулира, оптимизира и да предоставя инструменти за промяна и израстване на организациите и техните служители по целия свят.

Стивън Кови напусна този свят на 16 юли 2012 г. поради усложнения вследствие на злополука.
Този инцидент отне на човечеството един учител с огромно влияние както върху организациите, така и върху личния живот на много хора. Той превърна преподаването на начина на живот и лидерството, центрирани върху принципи, в делото на своя живот, воден от дълбокото убеждение, че на тях се крепят успешните семейства и организации.

Без съмнение, неговото творческо наследство ще продължи да вдъхновява и идните поколения.

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.