Анотация на книгата
Подробности
Постните ястия са в основата на почти всяка позната национална кухня. В книгата "50 постни рецепти" са представени подбрани авторски кулинарни предложения на Ивелина Иванова, шеф-готвач на menumag.bg, списание "Меню" и Кулинарно училище "Меню".
Рецептите са създадени без животински продукти, което ги прави подходящи както за вегетарианци и вегани, така и за хора, които се съобразяват с религиозни пости или специфичен медицински хранителен режим. Ястията в книгата са балансирани като хранителна стойност и съотношение на основните хранителни вещества - въглехидрати, протеини и мазнини.
Всички рецепти от книгата са приготвени в кухнята на Gourmet Publishing с помощта на уреди и пособия, които обичайно се намират във всяко едно домакинство.
Можете да разгледате откъс от книгата в pdf формат.
Биография и факти за автора
Ивелина Иванова е aвтор на много кулинарни книги и водещ на готварски курсове за любители. За Ива готвенето е повече от професия – то е просто начин на живот. Ива притежава усет и талант да създава нови вкусни ястия - и в работата си, и у дома.
Мнения за книгата
СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ
Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.