Анотация на книгата
Подробности
Десертите са очакваният щастлив край на вкусната история, разказана от готвача, по време на обяда или вечерята, те дават вълнуващото усещане за празник и малцина са тези, които не се поддават на изкушението им. Не случайно сладкарството е съвсем отделен жанр на кулинарното изкуство, със собствени правила, методи и цели. Усвояването му изисква толкова отдаване, колкото и всяка друга област на човешката наука и култура. А една добра книга с рецепти винаги може да е правилното начало в това сладко пътуване.
В книгата „50 неустоими десерта“ ще намерите разнообразни рецепти, създадени през годините от шеф Ивелина Иванова. Те са разделени в четири части – сладкиши и торти, сладки и бонбони, кремове и сладолед, като специално внимание е отделено на така модерните в днешно време веган предложения.
Можете да разгледате откъс от книгата в pdf формат.
Биография и факти за автора
Ивелина Иванова е aвтор на много кулинарни книги и водещ на готварски курсове за любители. За Ива готвенето е повече от професия – то е просто начин на живот. Ива притежава усет и талант да създава нови вкусни ястия - и в работата си, и у дома.
Мнения за книгата
СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ
Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.