Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. /Работим с фирма Спиди/ 


 

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ МНОГО ЛЮБОВ И ВРЕМЕ, ЗА ДА Я ИЗЖИВЕЕТЕ...

“Любовта е всичко, което имаме. Тя е единственият начин да си помогнем един на друг." Еврипид

Промоция продължава до 24.00 часа на 29 февруари 2020 г.!

50 бързи рецепти. Как да сготвим за 40 минути

Ивелина Иванова

50 различни рецепти за супи, предястия и основни ястия, които се разделени в четири части според състава на продуктите – постни и безмесни ястия, такива с месо и с риба и морски дарове. Общото между рецептите е, че всяка от тях може да се приготви само за 40 минути. За това ще ви помогнат и полезните съвети, които ще намерите в книгата.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,00 лв.

 


 

Джордан Питърсън: 12 правила, в които са преплетени хилядолетната човешка мъдрост, откритията на авангардната наука и посланията на великата литература и философията.

Промоция продължава до 24.00 часа на 29 февруари 2020 г.!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...




Анотация на книгата

Подробности

Всеки готвещ човек е изпадал в ситуация, в която времето е единственият липсващ продукт. С годините се научаваме да се справяме с това, като обикновено прибягваме към добре отработени и по-прости рецепти. Но разнообразието в храната е изключително важно и затова книгата на Ивелина Иванова, шеф- готвач на списание “Меню” в момента е пред вас. В нея ще намерите 50 различни рецепти за супи, предястия и основни ястия, които се разделени в четири части според състава на продуктите – постни и безмесни ястия, такива с месо и с риба и морски дарове. Общото между рецептите е, че всяка от тях може да се приготви само за 40 минути. За това ще ви помогнат и полезните съвети, които ще намерите в книгата.

 

pdfМожете да разгледате откъс от книгата в pdf формат.

 

Биография и факти за автора

Ивелина ИвановаИвелина Иванова е aвтор на много кулинарни книги и водещ на готварски курсове за любители. За Ива готвенето е повече от професия – то е просто начин на живот. Ива притежава усет и талант да създава нови вкусни ястия - и в работата си, и у дома.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.