Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. /Работим с фирма Спиди/ 


 

"Хората губят малките радости в преследване на голямото щастие, а то е скрито именно в тях." Пърл Бък

Една книга извън времето и модата, изпълнена с невероятна енергия. Прости истини, които попадат право в сърцето...

Промоцията продължава до 31 юли 2020 г. при поръчка онлайн!

111 правила във facebook

Максим Бехар

"...Започнах да пиша правилата случайно и на шега. Много обичам да казвам в офиса си, че най-лошото решение е по-добро от невзетото решение. Силно вярвам в това послание и в момент на кри­за, която вече половин година витае във въздуха, но все още не се случва и всички се надяваме да ни подмине, влязох във Facebook и го написах. Същата сутрин главата ми беше пълна с десетки решения, които трябваше да взема веднага или пък да отложа за по-късно, влязох във Facebook и – кой знае защо – написах пред мисълта за решени­ята... Правило № 1.Докато стигна до офиса, под правилото вече имаше десетина мнения и един директен въпрос: „А кое ще е № 2?“. - Максим Бехар

  • Корица: Мека
  • Страници: 256
  • Тегло: 0.160 кг
  • Издадена: 2012 г
  • Издателство: Сиела
  • Виж още от Максим Бехар
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

10,00 лв.

 

Истината за волята ще ви накара да забравите всичко, което сте си мислили, че знаете за нея...

Промоцията продължава до 31 юли 2020 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

"...Започнах да пиша правилата случайно и на шега. Много обичам да казвам в офиса си, че най-лошото решение е по-добро от невзетото решение. Силно вярвам в това послание и в момент на кри­за, която вече половин година витае във въздуха, но все още не се случва и всички се надяваме да ни подмине, влязох във Facebook и го написах. Същата сутрин главата ми беше пълна с десетки решения, които трябваше да взема веднага или пък да отложа за по-късно, влязох във Facebook и – кой знае защо – написах пред мисълта за решени­ята... Правило № 1.Докато стигна до офиса, под правилото вече имаше десетина мнения и един директен въпрос: „А кое ще е № 2?“. - Максим Бехар

Откъс от книгата

Започнах да пиша правилата случайно и на шега. Много обичам да казвам в офиса си, че най-лошото решение е по-добро от невзетото решение. Силно вярвам в това послание и в момент на криза, която вече половин година витае във въздуха, но все още не се случва и всички се надяваме да ни подмине, влязох във Facebook и го написах.Същата сутрин главата ми беше пълна с десетки решения, които трябваше да взема веднага или пък да отложа за по-късно, влязох във Facebook и – кой знае защо – написах пред мисълта за решенията… Правило № 1. Докато стигна до офиса, под правилото вече имаше десетина мнения и един директен въпрос: „А кое ще е № 2?“.

Винаги отговарям на директните въпроси, и то веднага. На другата сутрин написах следващото правило, после и третото….Така се започна. Всяка сутрин. Без изключение.  И независимо в кой град или държава бях, сутрин ставах и първата ми мисъл беше не да измисля правило, тях ги имах в главата си, а кое да бъде то. Оставих правилата подредени точно така, както ги пишех всяка сутрин. Няма логика в подреждането, единствената логика е моето настроение тази сутрин или пък нещо, което ми се е случило предишния ден.  Можех да ги групирам някак си, но реших, че автентичността е по-важна.Така можете да отворите на която поискате страница и да си харесате или не случайно избрано правило. Правилата пишех на английски и това е нормално: английският е езикът на Facebook.

Този факт даде възможност и на хиляди чужденци всеки ден да участват в дискусиите във Facebook. Ако това им е било интересно, вече могат да си купят и тази книжка. Преводът на моменти леко се разминава с английските „оригинали“, но сме се постарали да използваме и различното звучене на не по-малко богатия български език. Нямам и не мога да имам претенции за автор-ство, а и не това беше идеята.

Огромното мнозинство от правилата със сигурност съм ги измислил сам или съм ги „попил“ някъде в дебрите на хилядите проекти и десетките хиляди срещи с невероятно интересни хора по целия свят. Други кой знае къде съм прочел или видял и веднага съм приел за свои.  Нито помня техните автори, нито това има значение. След време и вие, драги читатели, вероятно ще следвате тези правила и въобще няма да си спомняте, че сте ги прочели в моя профил във Facebook или в тази малка книжка. Не ви и трябва да си спомняте… Важното е поне едно от тези правила да ви харесва.

Защо във Facebook ли? Няма къде другаде.

Сега, в средата на 2009, е повече от ясно, че печатните медии си отиват доста по-бързо, отколкото ни подсказваше интуицията, но пък и обикновените онлайн медии все още не са намерили точния си образ. Facebook – невинната студентска мрежа, създадена през 2004 година, също случайно и също на шега, – безпардонно изпрати в кошчето всички досегашни онлайн комуникационни програми само с една проста хватка.  Обедини най-важните качества на всяка от тях поотделно – чат в реално време, качване на видео и снимки, поща, игри и какво ли не още, в една-единствена платформа.

За броени месеци Facebook се превърна в една от най-големите „държави“ в света с над 200 милиона потребители.
Когато написах първото правило във Facebook, там имаше около 250 000 души, които бяха посочили, че живеят в България. Поне още толкова от българите във Facebook живеят в чужбина. Искрено благодаря на всичките си приятели във Facebook, които всеки ден харесваха или не приемаха правилата, яростно спореха с мен, после спореха помежду си и в крайна сметка се раждаше нещо много повече от едно правило. За мен този процес също беше невероятно обогатяване – осмислях и събирах в едно изречение понякога опита си от много години.    Спрях на 111, защото все някъде и някога трябваше да спра.

Харесаха ми трите единици. Те не само са прекрасен символ, но и ясно послание, че целта на всяко едно от тези правила е да имате мотивация, цел  и стремеж да бъдете № 1.    Дори… три пъти № 1.

 

Биография и факти за автора

Максим Бехар
Максим Бехар е български журналист и бизнесмен, PR експерт. Управлява M3 Communications Group, Inc., водеща компания за връзки с обществеността, председател на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА). Два мандата е бил председател на Българския форум на бизнес лидерите (2001-2007) и на Българо-полския бизнес клуб. Почетен консул на Сейшелските острови в България, член на десетки управителни съвета на влиятелни организации, между които и Атлантическият клуб в България, IPRA Bulgaria, Junior Achievement Bulgaria и на фондация "За всяко дете".

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.